Ve středu 23.10. jedeme společně na GODZONE Tour do Zlína. Letos pořadatelé zvolili místo konání Datart halu u zimního stadionu. Vyrážíme ve středu 23. října v 16:00 z Bojkovic.
 Samotný vstup na akci je ZDARMA, budeme vybírat pouze příspěvek na autobus 100 Kč (dotovaná cena pro žáky CSŠ pedagogické a sociální Bojkovice). Ostatní účastníci 150 Kč

Trasa: Pitín - Bojkovice - Záhorovice - Nezdenice - Šumice - Uherský Brod - Zlín a zpět
 
Na autobus je nutné přihlášení, protože kapacita je omezená. Vyplň prosím závazně tento přihlašovací  formulář. Přihlašování bude ukončeno nejpozději 14. října ve 23:59. Poté nabídneme kapacitu okolním farnostem. Pokud se naplní kapacita dřív, budeme muset ukončit dřív i přihlašování.
Pokud máš nějaké dotazy a potřebuješ se na něco zeptat, napiš nám na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Přihláška na společnou cestu autobusem

  • Co je to Godzone tour?  Godzone tour je spojením originálního hudebně-tanečního programu, inovativní video produkce a divadelní show, která se uskutenčí v šesti městech České republiky a Slovenska. Je událostí "nové evangelizace", šířit víru v Ježíše Krista. Vstup je zdarma.
  • Co zažiješ na Godzone tour?  https://youtu.be/YsujGQqhtNI?si=cqTpjeSnbFZZ1Y94